Dr. D. Haverkamp

Deze informatie site is ontworpen en geschreven door Dr. D. Haverkamp, Orthopedisch Chirurg.

De informatie op deze website is gebaseerd op de huidige literatuur maar ook op persoonlijke ervaring. Zeker voor een nog niet zo lang bestaand aandachtsgebied als heuparthroscopie is niet alles gebaseerd op Level 1 evidence.

Kort C.V. van Dr. D. Haverkamp

De opleiding geneeskunde en specialisatie zijn gevolgd in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, met als opleider Prof Dr. C.N. van Dijk. In 2006 is Haverkamp gepromoveerd op de vroege behandeling van slijtage van de heup, waarbij Prof dr R.K. Marti de promotor was.

Haverkamp heeft tientallen artikelen gepubliceerd in internationale tijdschriften binnen zijn vakgebied hoofdstukken geschreven in internationale boeken over heup en enkel letsels en hun behandeling.

Haverkamp is gespecialiseerd in Heup en Enkel afwijkingen, waarbij veel behandeling middels kijkoperatie uitgevoerd kunnen worden.

Van 2012 tot 2018 is hij werkzaam geweest in het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam en AVE Orthopedische Klinieken. Na faillissement van het MC Slotervaart is de praktijk voortgezet in Xpert Orthopedie Amsterdam (www.xpertorthopedie.nl)

www.drhaverkamp.nl